Πρώτες ύλες

Όλα ξεκινούν από εδώ!

Επειδή όπως λέει κι o σοφός λαός η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, στην Mr Bean Coffee Company φροντίζουμε ώστε οι πρώτες ύλες μας να είναι ακριβώς αυτές που πρέπει ώστε τελικά ο καφές που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή να είναι αληθινή απόλαυση!

Όσοι γνωρίζουν από καλό καφέ, γνωρίζουν επίσης πως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν τη γεύση του. Από την ίδια την ποικιλία του καφέ και τον τόπο προέλευσής του μέχρι τον τρόπο καλλιέργειάς του και την επεξεργασία του μετά τη συγκομιδή του. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα παραπάνω, όπως και άλλα εξίσου σημαντικά στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο, βρίσκουμε και εισάγουμε πραγματικά ανώτερης ποιότητας ωμούς κόκκους καφέ από σχεδόν όλες τις παραγωγούς χώρες.

Και έχοντας πλέον αναπτύξει συνεργασίες με κάποιες από τις πιο προηγμένες και πρωτοπόρες φάρμες στο κομμάτι της συγκομιδής και επεξεργασίας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως στην Mr. Bean Coffee Company όχι μόνο θα βρείτε οποιαδήποτε γεύση επιθυμείτε να προσφέρετε, αλλά και σε τέτοια ποιότητα που δύσκολα θα μπορεί να συναγωνιστεί ο οποιοσδήποτε.

Χαρμάνια – Blends

Arabica/Robusta

100% Arabica

Specialty Blends

Για εμάς το καλό χαρμάνι δεν είναι απλώς ένας συνδυασμός γεύσεων. Είναι απόλαυση που σε ταξιδεύει. Κι όπως το ταξίδι θέλει τον χάρτη του, έτσι και το χαρμάνι θέλει τον ειδικό του.