Συχνά Ερωτήματα

Γιατί να αλλάξω καφέ κι από ένα αναγνωρίσιμο brand να βάλω το δικό μου logo στη σακούλα του καφέ;

Σύμφωνα με έρευνες το δυναμικό κοινό της κατανάλωσης καφέ δείχνει χρόνο με το χρόνο να εμπιστεύεται όλο και λιγότερο τα γνωστά εμπορικά σήματα/brands για να επιλέξει ένα σημείο να πιει καφε.

Αντιθέτως στα κριτήρια της επιλογής τους ένα από τα πιο βασικά είναι το πόσο γνωστό είναι ένα μαγαζί για το καλό καφέ του και όχι τόσο το brand καφέ που έχει.

Επίσης στα πλαίσια του έντονου ανταγωνισμού στις μερες μας , με ένα private label / customized προϊόν παρέχεται η δυνατότητα στο εκάστοτε κατάστημα να ξεχωρισει με το μοναδικό του προϊόν και να ενισχύσει το δικό του brand που το καθιστά ξεχωριστό.

Ακόμα δεδομένου ότι απουσιαζει το κόστος του marketing ενός εμπορικού brand προκύπτει μια ανταγωνιστικη τιμή αγοράς άρα και μια πιο οικονομική και συμφέρουσα πρόταση χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων.

Πώς είμαι σίγουρος οτι ο καφές θα έχει πάντα την ίδια γεύση - σταθερότητα;

Παρόλο που μιλαμε για ένα γεωργικό προϊόν το οποίο από μόνο του έχει διακυμάνσεις,οι οποίες οφείλονται σε διάφορους παράγοντες κατα τη διάρκεια ενός χρόνου μέχρι την επόμενη σοδειά.

Ωστόσο εμεις στην Mr Bean έχοντας επενδύσει σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας,είμαστε σε θέση να τις διαχειριζόμαστε τηρώντας ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο καθημερινής λειτουργία με ελέγχους και μετρήσεις τόσο στην πρώτη υλη( ωμός καφες) όσο και στο παραγόμενο προϊόν (ψημένος καφες).

Επιπλέον τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και συνδεδεμένα με προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να συλλέγουν και να καταγράφουν τα απαραίτητα δεδομένα που μας βοηθούν περισσότερο στην επαναληψιμοτητα και τη σταθερότητα του τελικού προϊόντος.

Τέλος όμως θεωρούμε πως η πιο σημαντική απόδειξη είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας με τους οποίους μετράμε χρόνια συνεχόμενης συνεργασίας.

Παρέχετε και διαφημιστικό υλικό όπως και μηχανήματα με το καφέ;

Για μας σημαντικός παράγοντας είναι οι σταθερές συνεργασίες γι αυτό και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύτερο πακέτο παροχών και μηχανημάτων πέραν του καφε μας. Κατανοώντας τις ανάγκες ενός καταστήματος σημερα, διαφοροποιουμαστε όχι μόνο στο τρόπο προβολής του καφε του αλλά και στο τρόπο επιλογής των υπολοίπων αναγκών που προκύπτουν,ώστε να επιτευχθεί μια μακροχρόνια συνεργασία. Η λέξη που μας χαρακτηρίζει είναι “ΕΥΕΛΙΞΊΑ” γι αυτό και μπορούμε να δημιουργούμε το ιδανικό μοντέλο/πακέτο συνεργασίας με τον εκάστοτε εν δυνάμει συνεργάτη!

Υπάρχει τεχνική υποστήριξη ακόμα κι αν έχω δικά μου μηχανήματα;

Θέλοντας να καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας φροντίζουμε παντα να βρίσκουμε λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Για αυτο σας παρέχουμε άμεση τεχνική κάλυψη είτε για επί τόπου επίλυση βλάβης αλλά και για προγραμματισμένο ετήσιο γενικό service των μηχανημάτων σας.