Η εταιρεία μας

Αυτό που χρειάζεστε, όπως και όταν το χρειάζεστε!

Από μια ομάδα νέων αλλά έμπειρων και πολυβραβευμένων στο χώρο της καφεστίασης ανθρώπων, οι οποίοι από την πρώτη μέρα απολάμβαναν και απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό που κάνουν, ξεκίνησε η λειτουργία της Mr. Bean Coffee Company.

Το έτος ήταν το 2015 όπου η εταιρεία δεν επένδυσε απλώς σε έναν μοναδικό και υπερσύγχρονο για τα ελληνικά δεδομένα εξοπλισμό, αλλά και στην εξέλιξη καθενός από τα μέλη της με αποτέλεσμα να καταφέρνει μέχρι και σήμερα να χτίζει όλο και περισσότερες σταθερές σχέσεις συνεργασίας, βοηθώντας τους πελάτες της να αναπτύσσονται στον ίσως πιο ανταγωνιστικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, αφού αυτό που τελικά «αγοράζει» ο πελάτης είναι κάτι παραπάνω από έναν καλό καφέ!

Έτσι, σε συνδυασμό με χαρμάνια αλλά και καφέδες μοναδικής προέλευσης που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, προσφέρουμε ένα φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που καλύπτουν ζητήματα που αφορούν από την κοστολόγηση και την ανάπτυξη franchise, μέχρι τον εξοπλισμό κατάλληλων μηχανών και το σχεδιασμό καταλόγων αλλά και εξατομικευμένων προϊόντων.